Menü Bezárás

Felvégi Andrea

Emlékképek

felvégi andrea

fotográfus

Az egyik legkedvesebb élményem, hogy John Malkovichcsal vacsorázhattam! Persze nem teljesen úgy.

2012-ben, Malkovich első budapesti látogatása alkalmával, fotósként egész nap készenlétben álltam és rohanásban voltam a kollégáimmal együtt.

Az ilyenkor szokásos percről percre változó infók a „mikor hol lesz, engedi-e fotózást”, a várakozás, a „jaj csak le ne maradjak valamiről” stressze a vígszínházi előadás végére már teljesen elcsigázott.

Majd jött a hirtelen kérés, hogy csináljak néhány képet emlékbe a szűkkörű vacsorán is. Összeszedtem maradék erőmet és követtem a társaságot az étterembe.

Csináltam pár fotót az asztalnál, és már futottam is volna haza, hogy időben elkészüljek a leadandó képekkel, amikor Malkovich odafordult és rám szólt, hogy üljön már le közénk, és vacsorázzon velünk, magának is hosszú napja volt, lazítson egy kicsit!

Természetesen nem tudtam ellenállni a kérésnek… 

Az első három szó, ami eszembe jut a BTF-ről: varázslatos, mámorító, örömet adó, akár a tavasz.

A természettel együtt éledezünk a téli hideg és sötétség elmúltával. A színek, az illatok, a fények, és a kulturális programok sokasága segít minden évben újjászületni. A közösen megélt élmények – akár nézőként, akár a háttérben dolgozóként –, felemelőek és régóta várt örömforrások.

A BTF őrizni való értékei: A sokszínűséget és a minőség gazdag kavalkádját kellene megőrizni A kitekintés lehetőségét – itthon tálcán tálalva, hogy hol tart a művészet a világban. Hogy Budapest továbbra is az élmezőnyben szerepeljen a nemzetközileg elismert nagy kulturális seregszemlék házigazdájaként.

Mindenkinek van egy kedves emléke a tavaszi fesztiválról

KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK ÜNNEPLED A 41.

BUDAPESTI TAVASZI FESZTIVÁLT!