Anyacsak1

Színházi fesztivál a szülővé válásról - első kiadás

Egyhetes fesztivált szervez a Jurányi, a Manna és a Radnóti a gyermekvállalásról vagy a nem vállalásról, szülésről, a szülővé válásról, a gyermekvesztés tragédiájáról, mítoszokról, új utakról - tabuk nélkül. A független színházi produkciók mellett beszélgetések, baba-mama találkozók és terápiás felolvasószínházi előadások is lesznek.

Fotó:Gulyás Dóra
Ez az esemény sajnos már véget ért, köszönjük a részvételt

Mikor?

április 29. - május 8. 

Mindenkinek van egy története…. Ezekből mutatunk mi is jó néhányat egy héten keresztül. A gyermekvállalás és nem vállalás gondolatától, a gyermekvesztés tragédiája és a szülés megélésén át a szülővé válásig. Mítoszokról, konvenciókról, új utakról, tabuk nélkül.

 

A 13 színházi produkciót szakmai fórumok, baba-mama találkozók, terápiás felolvasószínházi előadások, konferenciák, könyvbemutatók, közönségtalálkozók egészítik ki.

Michel Odent, Réti Iringó, Dobra Mara, Keszég László, Tarr Judit, Tenki Réka, Gerlits Réka, Szalontay Tünde, Tompa Andrea, Réti Andrienn, Botos Éva, Huzella Júlia, Stork Natasa, Mohai Tamás, Szabó Réka, Dányi Viktória, Furulyás Dóra, Dobra Mara, Herman Flóra, Róbert Gábor, Sárközi-Nagy Ilona, Száger Zsuzsanna, Szirmai Melinda, Tarr Judit, Urbanovits Krisztina, Dunai Csenge, Gonda Kata, Móga Piroska, Földes Eszter, Nagy Dóra, Kosznovszky Márton, Puzsa Patrícia, Györgyi Anna, Lengyel Tamás, Tordai Teri, Horváth Lili, Csábi Anna, Parti Nóra, Gáspár Anna, Fullajtár Andrea, Sebők Maja, Szegvári Júlia

Hol?

Jurányi Ház

1027 Budapest, Jurányi u. 1-3.

Radnóti Tesla Labor

1075 Budapest, Kazinczy utca 21., II. emelet

Jurányi Ház

1027 Budapest, Jurányi u. 1-3.

Radnóti Tesla Labor

1075 Budapest, Kazinczy utca 21., II. emelet

Ez is tetszeni fog

#játszikaváros #köztérélmény
kirakART
Több helyszín
május 13-15. 17:00-22:00
#játszikaváros #nőihangok
Wéber/<br>Mundruczó: Pieces of a Woman
Vígszínház
május 4., 5. 19:00
#játszikaváros #nőihangok
for who was not born
CEU
május 7. 18:30