Családi program BP Együtt

Az én városom – építs saját, mini kockavárost!

A BUDAPEST MAKETT kiállítás kísérőprogramja

EZ AZ ESEMÉNY SAJNOS MÁR VÉGET ÉRT, KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT
Az én városom – építs saját, mini kockavárost!

Budapest létrejöttének 150. évfordulója alkalmából sétáld körbe a város egykori makettjét, figyeld meg apró részleteit, majd építsd fel saját, ideális városrészedet!

Hol?

Kristály Színtér

Budapest, Margitsziget 23800/7

Útvonaltervezés

MIKOR?

2023. április 22. 15:00-17:00  Regisztráció
2023. április 29. 15:00-17:00  Regisztráció

Bővebben

A makett épületeiből inspirálódva, különböző méretű fakockákból alakítsd ki és vágyaid szerint fesd meg fantázia-épületeidet! Egy megadott alapra megtervezheted a miniváros tereit, parkjait, utcáit és egyéb, izgalmas zeg-zugait. Az alkotás végén színes kockavárosodat hazaviheted és otthon új szempontok szerint újra és újra átrendezheted, így téve dinamikusan változóvá elképzelt Budapestedet.

Javasolt korosztály: 7-14 év

Használt anyagok: fa, akril festék, akril filc

Az esemény regisztrációhoz kötött és a kiállításra megváltott érvényes (diák) belépőjeggyel látogatható.

Budapest Makett | Binálé kiállítás – Budapesti Tavaszi | Jegy.hu

Résztvevők száma: 20 fő

Közreműködők

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A kiállítások nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 14:00-20:00
Szombat-vasárnap: 10:00-20:00

A Budapesti Tavaszi Fesztivál két kiállítása, a Budapest Makett és a Binálé egy jegy megváltásával látogatható.

A kiállításokat diákigazolvánnyal rendelkezők kedvezményes diákjeggyel látogathatják. Kérjük, hogy a jogosultság igazolásához a diákigazolványt mindenképpen hozzák magukkal.

Nagyobb diákcsoportok részére külön kedvezményes jegy áll rendelkezésre: minimum 20 fő esetén lehet igénybe venni a csoportos diákjegyet. A diákcsoportok esetében 10 főnként 1 kísérő felnőtt jogosult a csökkentett árú jeggyel való belépésre. Kérjük, ebben az esetben is minden diák hozza magával diákigazolványát!

A kiállítást annak élvezhetősége és biztonsági szempontok alapján korlátozott létszámú nézőközönség látogathatja egyszerre. A jegyek a vásárláskor kiválasztott időponttól 2 órán át érvényesek, ill. jogosítanak a belépésre, ezért kérjük, figyeljenek a látogatás megtervezésekor erre. Az így esetleg érvénytelenné vált jegyek visszaváltására, átfoglalására nincs lehetőség!

A megváltott jegy egyszeri belépésre jogosít. Felhívjuk a figyelmet, hogy jegyeket kizárólag online tudnak vásárolni, a helyszínen nincs jegyértékesítés!

A margitszigeti Kristály Színtér a Hajós Alfréd uszoda mellett található, 10 perc sétára a Margit-hídtól. A helyszín tömegközlekedéssel, biciklivel és gyalog közelíthető meg, amennyiben autóval érkezne valaki, az Árpád-hídnál található parkoló, innen 26-os busszal, gyalog vagy MOL bubival, bringó-hintóval juthatnak el a sziget másik végébe.

A kiállításokkal párhuzamosan, a Kristály Színtér Akvárium termében a Budapesti Tavaszi Fesztivál bemutatja a Flying Data – Utopia részvételi színházi előadást, mely külön, előre váltott jeggyel látogatható! További információ a program aloldalán olvasható.

 

Ez is tetszeni fog

Kiállítás BP 150
Budapest Makett

Összerakjuk Budapestet!

2023. április 21. - május 7.

Kristály Színtér

Családi program BP Együtt
Az én Budapestem

Fotómaraton családoknak, barátoknak és szólózóknak

2023. április 22. 10:00

Városháza Park

kártyafotó
Családi program Ingyenes BP Együtt
Tavaszi TáncTér

Szabadtéri tánckavalkád a tánc világnapján

2023. április 29. 15:00-22:00

Madách Imre tér