Kiállítás

Határtalan design

Nemzetközi összművészeti kiállítás és rendezvénysorozat

EZ AZ ESEMÉNY SAJNOS MÁR VÉGET ÉRT, KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT
Határtalan design

Az idén huszadik alkalommal megrendezett független dizájn- és összművészeti rendezvénysorozat keretében 20 ország közel 200 alkotója mutatkozik be a Kiscelli Múzeumban. Emellett tárlatvezetések, kortárs táncelőadások, klasszikus és kortárs komolyzenei koncertek színesítik a gazdag programot.

Hol?

Kiscelli Múzeum

Budapest, Kiscelli u. 108, 1037

Útvonalterv

MIKOR?

2024 május 10. - június 23.  Jegyvásárlás

Bővebben

A dizájn szerelmeseinek felcsillan a szeme a számos nemzetközileg is elismert alkotó művei láttán, és nem fognak csalódni az idei kiállítás középpontjába állított olasz, osztrák, szlovák dizájn alkotások sokszínűségében sem. Radnóti Tamás belsőépítész és Szigeti Szilvia textiltervező alapító kurátorok a korábbi évekhez hasonlóan törekednek arra, hogy összekapcsolják a képzőművészetet, a tárgy- és formatervezést, a vizuális művészeteket és az előadóművészetet,  és a kreatív szemléletet, az innovációt helyezzék a középpontba.

Közreműködők

A kiállítás a Határtalan Design 20. jubileumi rendezvénysorozat része, az NKA, a Budapesti Történeti Múzeum – Kiscelli Múzeum fő támogatásával és a Budapest Brand támogatásával és együttműködésével valósul meg, a Budapesti Tavaszi Fesztivál és a Múzeumok Éjszakája programsorozat része.

Főtámogató: Nemzeti Kulturális Alap, Budapesti Történeti Múzeum, Kiscelli Múzeum
Támogató: Budapest Brand
Együtműködő Partnerek / Támogatók: Budapesti Olasz Kulturális Intézet, Camoes Portugál Intézet, Cervantes Intézet, Cseh Centrum, Holland Királyság Nagykövetsége, Lengyel Intézet, FINNAGORA Magyarországi Finn Intézet, Magyarországi Francia Intézet, Norvég Királyi Nagykövetség, Olasz Nagykövetség Budapest, Osztrák Kulturális Fórum, Portugália Nagykövetsége, Románia Kulturális Központja, Spanyol Nagykövetség, Szlovák Köztársaság Kulturális Intézete, Szlovénia Nagykövetsége

Ez is tetszeni fog

Zene Klasszikus
A Budapesti Tavaszi Fesztivál nyitóeseménye

A Chamber Orchestra of Europe koncertje

2024. április 29. 19:00

Budapesti Olasz Kultúrintézet

Színház Divat
Fenntartható divatőrületek

2024. május 4. 21:00

Merlin

Zene Jazz
Európa Napja

Sunrise Trio
Coltrane Legacy
Ioannis Vafeas Quartet

2024. május 1. 16:00

Trafó Kortárs Művészetek Háza