Kiállítás BP 150

Makettépítés – a látogatók bevonásával

A BUDAPEST MAKETT kiállítás kísérőprogramja

EZ AZ ESEMÉNY SAJNOS MÁR VÉGET ÉRT, KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT
Makettépítés – a látogatók bevonásával

A Budapest Makett mérete közel 250m2. Mostani kiállításunkon – hely hiányában – valamivel kevesebb, mint a fele látható.

Hol?

Kristály Színtér

Budapest, Margitsziget 23800/7

Útvonaltervezés

MIKOR?

Bővebben

Szombat délelőttönként közönség előtt építjük fel az Erzsébetváros egy részletét: a Körúttól a Keleti pályaudvarig terjedő 8 táblát, melyhez a résztvevők segítségére is számítunk. A terep számunkra is ismeretlen, a Makett ezen része valószínűleg több helyen hiányos, töredékes. Együtt állítjuk össze és illesztjük helyükre a háztömböket, közben a Makett történetéről, és egy kiállítás lehetőségeiről is szó esik.

Közreműködők

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A kiállítások nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 14:00-20:00
Szombat-vasárnap: 10:00-20:00

A Budapesti Tavaszi Fesztivál két kiállítása, a Budapest Makett és a Binálé egy jegy megváltásával látogatható.

A kiállításokat diákigazolvánnyal rendelkezők kedvezményes diákjeggyel látogathatják. Kérjük, hogy a jogosultság igazolásához a diákigazolványt mindenképpen hozzák magukkal.

Nagyobb diákcsoportok részére külön kedvezményes jegy áll rendelkezésre: minimum 20 fő esetén lehet igénybe venni a csoportos diákjegyet. A diákcsoportok esetében 10 főnként 1 kísérő felnőtt jogosult a csökkentett árú jeggyel való belépésre. Kérjük, ebben az esetben is minden diák hozza magával diákigazolványát!

A kiállítást annak élvezhetősége és biztonsági szempontok alapján korlátozott létszámú nézőközönség látogathatja egyszerre. A jegyek a vásárláskor kiválasztott időponttól 2 órán át érvényesek, ill. jogosítanak a belépésre, ezért kérjük, figyeljenek a látogatás megtervezésekor erre. Az így esetleg érvénytelenné vált jegyek visszaváltására, átfoglalására nincs lehetőség!

A megváltott jegy egyszeri belépésre jogosít. Felhívjuk a figyelmet, hogy jegyeket kizárólag online tudnak vásárolni, a helyszínen nincs jegyértékesítés!

A margitszigeti Kristály Színtér a Hajós Alfréd uszoda mellett található, 10 perc sétára a Margit-hídtól. A helyszín tömegközlekedéssel, biciklivel és gyalog közelíthető meg, amennyiben autóval érkezne valaki, az Árpád-hídnál található parkoló, innen 26-os busszal, gyalog vagy MOL bubival, bringó-hintóval juthatnak el a sziget másik végébe.

A kiállításokkal párhuzamosan, a Kristály Színtér Akvárium termében a Budapesti Tavaszi Fesztivál bemutatja a Flying Data – Utopia részvételi színházi előadást, mely külön, előre váltott jeggyel látogatható! További információ a program aloldalán olvasható.

 

Ez is tetszeni fog

Családi program BP Együtt
Az én városom – építs saját, mini kockavárost!

A BUDAPEST MAKETT kiállítás kísérőprogramja

2023. április 22., 29. 15:00-17:00

Kristály Színtér

Kiállítás BP 150
Budapest-hatás

Fővárosi kötődések és identitások

2023. május 5. - 2024. március 31.

BTM Vármúzeum

Zene BP Köszönti
Haydn / Ligeti / Beethoven

A Budapesti Tavaszi Fesztivál zárókoncertje a Budapest Sound Collective előadásában

2023. május 2. 19:00

Zeneakadémia Nagyterem