Slammel az Esernyős!

Kiteregető All Stars - Slam poetry

A Kiteregetőn sosem voltak tabuk, se összegyűrt kéziratok, csak bivalyerős gondolatok és nevetőizomlázat okozó punch line-ok. Ez most sem lesz másként, sőt! Adott lesz újra jó sok csipesz, öt slammer, egy ikonikus klub és minden, amit a mikrofon centrifugája kibír.

Ez az esemény sajnos már véget ért, köszönjük a részvételt

Mikor?

április 30. 19:00 Jegyvásárláslink

Sokan emlékezhetnek az óbudai Esernyős slam poetry versenysorozatára, a Kiteregetőre, ahol sosem voltak tabuk, se összegyűrt kéziratok, csak bivalyerős gondolatok és nevetőizomlázat okozó punch line-ok. Egy-egy est végére mindig minden kitisztult a fejekben, és ez most sem lesz másként, sőt! Adott lesz tehát újra jó sok csipesz, öt slammer, egy ikonikus klub és minden, amit a mikrofon centrifugája kibír.

 

Színpadra lép Kemény Zsófi slammer, költő, rapper, Horváth Kristóf Színész Bob országos slam poetry bajnok, Bárány Bence slammer, a Vates márka alapítója, Mészáros Péter országos slam poetry bajnok, valamint Simon Márton költő, slammer.

 

A fellépők első közös showcase-ükben azt a témát járják körül, amit a versenyhez kapcsolódó eventben az érdeklődők megszavaznak számukra. Figyeld tehát a Facebookot, mert kommentben te is bedobhatod a szennyesed!
Az este második részében következik az összecsapás, amelyben a közönség által a helyszínen megadott tematikára új szöveget kell írniuk a fellépőknek, és három különleges versenyblokkban kiteregetniük a saját szennyesüket. A végén az nyer, akire a legtöbb csipeszt rakja a közönség.

Kemény Zsófi, Simon Márton, Horváth Kristóf Színész Bob, Bárány Bence, Mészáros Péter, Pion István
Házigazda: Pion István slammer, író, újságíró
Produkciós menedzser: Czveiber Barbara

Hol?

Esernyős

1033 Budapest, Fő tér 2.

Esernyős

1033 Budapest, Fő tér 2.

Ez is tetszeni fog

#kapcsolaváros #alternézet
ALT.BP
Több helyszín
április 29 - május 15.
#kapcsolaváros #alternézet
Szabad Terek Majális
Kristály Színtér
május 1. 10:00-21:00
#játszikaváros #alternézet
ESZME Fesztivál
Kristály Színtér
május 1-4.