Üveg Város

Az életre kelt makett

Egyedi, festett üvegekből, alakításokkal, igazításokkal, építésekkel és bontásokkal, közösen tervezhetjük meg napjaink Üveg Városát. A helyszíneket és házakat, amiket elképzeltünk és megfestettünk, a már meglévő makettbe illeszthetjük.

facebook ikon Ingyenes
Fotó:Kalotás Csaba
Ez az esemény sajnos már véget ért, köszönjük a részvételt

Mikor?

Május 1. 15:00-19:00 

Üveg Város egy óceánparti kikötőváros, valahol itt, a Földön. Bár részleteiben mindenütt a valósághoz hasonló, lényegét, valóság melletti vagy feletti összefüggéseit, a város szövetét a teremtő képzelet teszi hozzá.

 

Ennek a városnak is megvan egy valódi város minden jellemzője: szerkezet, utcák hálózata, terek. Lemásolja a társadalmi és közösségi infrastruktúra formáit: szolgáltatások és mindenféle funkciók ugyanúgy jelen vannak, mint valódi lakókörnyezetünkben.

 

E valósághű keretek között Üveg Városban a képzeletünk, emlékeink és álmaink jelenhetnek meg. Új funkciókkal, szolgáltatásokkal bővíthetjük, történeteinknek lakhelyet, utcákat, tereket adhatunk. A makett városban tett séta során kibontakozó gondolatokat, történeteket, személyeket beköltöztethetjük ide.

 

A város egy élő szervezet, mozgásban van, állandóan változik. Az alakításokkal, hozzáigazításokkal, építésekkel és bontásokkal saját várost tervezhetünk meg, az elképzeléseink szerint alakítgatva.

Kertész Monika programvezető
Pecák Judit programvezető
Rácz Katinka programvezető
Horváth Kristóf programvezető

Hol?

Kristály Színtér

1138 Budapest, Schulek Frigyes sétány

Kristály Színtér

1138 Budapest, Schulek Frigyes sétány

Ez is tetszeni fog

facebook ikon Ingyenes
#játszikaváros #alternézet
ESZME Fesztivál
Kristály Színtér
május 1-4.
facebook ikon Ingyenes
#alkotaváros #európaihatás
Tape That
art quarter budapest
május 15. 12:00-17:00
Szabad terek Majális
facebook ikon Ingyenes
#kapcsolaváros #alternézet
Szabad Terek Majális
Kristály Színtér
május 1. 10:00-21:00