Minden másként

Szeretünk beszélni, kérdezni és informálódni. A fesztivál most lehetőséget ad, hogy elmondhassuk véleményünket és meghallgassuk másokét, például a munkáról, magyarságtudatról, ökológiáról és feminizmusról. Hallasd a hangod, mondd el a te történeted!

World café beszélgetés a nem szokványos munkamódokról – vagyis Munka másképp.Április 30-án civil szervezetek képviselőitől kérdezhetünk,

beszélgethetünk az önkéntességről, a háztartásban “láthatatlanul” elvégzett munkáról vagy a közösségi építkezésről. Aki kérdez: Te, aki válaszol: Budapest Bike Maffia, Gólya Közösségi Ház és Szövetkezeti Presszó, valamint a NEM! – Nők Egymásért Mozgalom munkatársai.

Környezet és ember kölcsönös egymásrautaltságát élheted át az Ökofeminista fesztiválon, május 13-14-15-én. Vissza a természetbe és vissza egymáshoz:

közös vegán bográcsozást, gyomtúrázást, telekszafarit, gaz-simogatást és a társadalmi nemek körüli előadásokat, beszélgetéseket ígér a háromnapos fesztivál egy nagyon izgalmas helyszínen, a VIII. kerületi Szeszgyár kertben.

Workshop, másként. Mik vogymuk? Mikor és mitől vagyok magyar? Lényeges pontja ez egyáltalán az identitásomnak? Ha mi nem gondolkodunk el róla, akkor más fog.

Ezért a különböző művészeti ágból érkező alkotók Fonó és batyus workshopja, a Virág Benedek Házban április utolsó napján megidéz egy igazi, korabeli fonót, némi kortárs behatással: közös asztalhoz ülünk, beszélgetünk, csigatésztát sodrunk, és megeszünk pár fantaszeletet. Veled, neked és rólad #beszélaváros.